Showbuzz.hr najčitaniji šoubiz portal u Hrvatskoj.

Nova TV i u mjesecu lipnju nastavlja potvrđivati svoj status najsnažnije multimedijalne kompanije u zemlji, a osim gledanosti televizijskih, u prilog tome idu i podaci digitalnih kanala.

Prema posljednjim podacima, za mjesec lipanj, news portal DNEVNIK.hr ne samo da je još jedanput oborio vlastiti rekord, već i uvjerljivo nastavlja držati drugu poziciju najčitanijih portala na tržištu s 1.863.491 stvarnih korisnika, što je 17 posto više u
odnosu na isti mjesec prošle godine.

Portal Showbuzz.hr s 927.487 stvarnih korisnika u lipnju je zauzeo prvo mjesto na ljestvici šoubiz portala (rubrika) na tržištu. U odnosu na lipanj 2018. ostvaren je porast od 31 posto.

Punkufer.hr, koji je prošlog mjeseca doživio redizajn te svojim čitateljima modernim i pročišćenim dizajnom ponudio još lakšu i bolju preglednost sadržaja, i dalje je najčitaniji travel&gastro portal u Hrvatskoj s rekordnih 686.486 stvarnih korisnika, što je gotovo 50% više u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Stvaranjem najkvalitetnijeg sadržaja, ulaganjem u integrirane komunikacije i digitalne kanale te ostvarenim izvrsnim rezultatima Nova TV još je jednom potvrdila svoju poziciju vodeće multimedijalne kompanije na domaćem tržištu.

Izvor: Gemius Audience
Razdoblje: lipanj 2019.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju