Odlični rezultati

Portal DNEVNIK.hr ponovno ispisuje povijest. U kolovozu je nadmašio ne samo konkurenciju, što nije novost, već i vlastiti rekordni uspjeh iz siječnja kada je ostvario brojke čitanosti kakve nijedan domaći portal dotad nije dostigao. Tako je u mjesecu iza nas ovaj najčitaniji news portal bio ključno odredište za čak 2.130.502 stvarna korisnika i, u usporedbi s ovogodišnjim prosjekom, ostvario je 28 milijuna pregleda stranice više. Podaci o čitanosti DNEVNIK.hr-a ukazuju na njegov kontinuirani rast u protekla 4 mjeseca, kako u broju stvarnih korisnika tako i u broju pregleda stranica.

Mjesec koji je mnogima značio godišnji odmor, opuštanje i putovanja obilježio je i porast čitanosti portala koji su nudili prigodne teme. Tako je među gastro&travel portalima najvećem broju čitatelja prvi izbor bio upravo punkufer.hr koji je oborio vlastiti rekord s 1.041.478 stvarna korisnika i 6.171.399 pregleda stranica. Rast je zabilježio i najčitaniji domaći portal za žene zadovoljna.hr s ostvarenih 1.302.248 stvarnih korisnika i 19.131.457 pregleda stranica, kao i portal čije su zanimljivosti iz svijeta poznatih i slavnih, showbuzz.hr, privukle rekordnih 1.382.114 stvarnih korisnika i 63.936.204 pregleda stranica. Ovaj je portal svog prvog konkurenta u kolovozu nadmašio za čak 100%.

News i lifestyle sadržaj pratio se i putem društvenih mreža pa je tako na Facebook stranicama Nove TV ostvareno više od 50 milijuna video pregleda, doseg na ovoj društvenoj mreži porastao je u odnosu na srpanj za 26%, a YouTube kanal Nove TV može se pohvaliti s čak 16 milijuna ostvarenih video pregleda.

Izvori: Gemius Audience, kolovoz 2021.; Facebook Insights, YouTube analytics

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju