Tko će briljirati, tko je dovoljno uvježbao čak dvije koreografije, dva plesna stila, saznat ćemo ove nedjelje.

Ana Vučak Veljača, Nives Celzijus, Ecija Ojdanić, Davor Garić, Damir Kedžo i Sonja Kovač zajedno sa svojim plesnim partnerima ove će nedjelje dobiti priliku ponovno svojim plesnim umijećem osvojiti žiri i publiku.

Tko će briljirati, tko je dovoljno uvježbao čak dvije koreografije, dva plesna stila, saznat ćemo ove nedjelje. Onaj par koji osvoji najveći broj bodova pridružit će se preostalim parovima koji će ovaj put biti podrška svojim kolegama koji se bore za povratak u show.

Zadatak nije nimalo lak, a pogotovo za one koji su zadnji ispali, a to su Sonja Kovač i Gordan Vogleš. Ovaj par nije imao previše vremena za odmor već se odmah nakon sedme emisije bacio na probe, a u ovu nedjelju vidjet ćemo u njihovoj izvedbi i sambu i lyrical. Sonja najavljuje i jedno posebno iznenađenje, a o čemu se radi saznat ćemo uskoro.



Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt prvi je par koji je show, no već ove nedjelje imaju novu priliku pokazati koliko su talentirani tandem. Anu i Maria opet ćemo vidjeti u plesnim cipelama, a plesni stilovi koje će izvesti su paso doble i tango.



Nives Celzijus i Mateo Cvenić
također će izvesti paso doble, ali i slowfox. Ecija Ojdanić i Marko Šapina treći su par koji je napustio ''Ples sa zvijezdama'', a sada je njihova prilika u izvedbama sambe i valcera.

Atraktivni par Davor Garić i Valentina Walme koji nas je naviknuo na brojne akrobatske elemente u svojim koreografijama, ovaj put zaplesat će valcer i paso doble.



Rumbu i quickstep za zadatak dobili su Damir Kedžo i Helena Janjušević. Pregršt zabave, sjajnih plesnih koreografija, dobre glazbe i navijanja, što od strane publike što od preostalih kandidata showa, te pokoje iznenađenje očekuju nas u osmoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'', u nedjelju, petog svibnja na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju