Gospođa Ruža ostvarila je sve što je željela.

Ruža Žujo predstavila se u Supertalentu pjevanjem. Kao mladu djevojku nagovarali su je da ide u manekenke, ali kako kaže, nije joj se to dalo jer je sebe cijenila. Sve što je željela u životu je ostvarila i sretna je žena.

Već prvim stihovima gospođa Ruža podignula je publiku na noge i svi su joj pružili podršku pljeskom u ritmu. Unatoč tome Davor Bilman dao je X, a Martina Tomčić objasnila je: „Nije bilo toliko strašno da bi se trebao dobiti X.“ Intonativno izvedba nije bila loša, ali to nije supertalent, složio se žiri.

 

Gospođa Ruža, danas umirovljenica, oduvijek je bila nemirnog duha i ima jaku želju iskusiti nove stvari te upoznati nove ljude. Između ostalog, to joj je bila motivacija da se zaposli kao turistički vodič, što i dan-danas povremeno radi. Iako je pandemija koronavirusa promijenila i na neko vrijeme zaustavila mnoge stvari, veseli se vratiti tom poslu. Dugi niz godina radila je u Njemačkoj i još uvijek njemački govori kao materinji jezik. U sretnom je braku 50 godina i iz njega ima dvije kćeri i dva unuka. Za sebe kaže da dobro kuha, a jednom se prilikom pojavila kao model za kozmetičku tvrtku Dove.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju