Ovo nitko nije očekivao, pogledajte što se dogodilo…

Bianca Kolompar i Roman Brnad su bračni par koji je na Supertalentu nastupio u duetu, Roman je pjevao, a njegova žena pratila ga je na violini. Međutim, njihova izvedba i Romanovo ponašanje natjeralo je žiri da „jednoglasno“ stisnu X.

Jesu li zaslužili prolaz?

glasova:

„Nama se ne svađa, znate ovo je jedna pristojna emisija, ljudi dođu pošteno otpjevaju, ne otpjevaju, ali se ne ponašaju ovako. Ne znam iz kojeg razloga ste postali agresivan, ovo nije takva emisija. Mi jesmo dali četiri X-a, to znači da niste dobili prolaz, da se nama vaše pjevanje ne sviđa, ali se i dalje ponašamo pristojno.“ – rekla je Maja na kraju Romanovu izvedbu.

Martina se nadovezala na Majin komentar: „Nas četvero smo ovdje na pozicijama na kojima jesmo, ocjenjujemo na način kako ocjenjujemo, kandidati nakon što izvedu svoju izvedbu napuštaju je s tri DA, dva DA, jednim DA, četiri NE; u vašem slučaju to su četiri NE. Ja ću se u ime svih kolega zahvaliti na vašem dolasku, doviđenja“.

„Ja možda danas nisam pjevao u svom nekom top levelu. Iskreno, imao sam i boljih izvedbi nego danas“ – rekao je razočarani Roman. „Ne znam, je li to zbog toga što si ti (Roman) -tako-, ili zbog mene, to je pitanje“ – dodala je Bianca. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno nakon emitiranja OVDJE

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju