Doznajte što je Roko pripremio u studiju Supertalenta – u jednom je trenu čak i letio!

Bubnjar iz Stankovaca, Roko Dubravica, za polufinalnu točku dugo se i pomno pripremao. Svakodnevni višesatni treninzi isplatili su mu se.


 

Nakon točke koju je izveo na audicijskoj emisiji Roko je podijelio mišljenja žirija. Janko, Davor i Maja uživali su u njegovom nastupu dok se Martini Tomčić nije svidio.

Ona je tada komentirala: ''Neosporno je tvoje umijeće, međutim ja u ovoj tvojoj vrsti izražavanja ne pronalazim apsolutno ništa lijepog, dapače, osim što me ovo čini krajnje nervoznom imam sad i nakon ove tri minute blaži poriv za povraćanjem tako da moj X je naprosto to.''

Upravo je na to Roko i aludirao kada je tijekom svog nastupa došao do Martine i dao joj limenu kantu u kojoj su bile ruže. Na svoj je način uzvratio na njene komentare. ''Svatko ima svoje mišljenje, nikome ništa ne zamjeram. Bit će to dobra zabava za publiku, ali ništa neću unaprijed otkriti'', rekao nam je prije nastupa.

Nas zanima što vi mislite o njegovom potezu!

Je li Roko trebao reagirati na Martinin komentar?

glasova:


Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju