Helena Buljan, Katarina Baban, Petra Dugandžić i Ecija Ojdanić na setu serije 'Zlatni dvori' proslavile rođendan s kolegama.

Snimanje nove serije Nove TV koja će svojom uzbudljivom pričom, intrigantnim zapletima i novom glumačkom postavom zasigurno plijeniti pozornost gledatelja od ove jeseni u punom je jeku, no na setu se ipak našlo vremena i za slavlje. Povod tome bila je mala rođendanska proslava jer čak četiri glavne glumice serije ?zlatni dvori' ovih su dana imale svoje rođendane, te ih je ekipa Nove TV iznenadila tortom i proslavom kao malim znakom pažnje. Glumice Katarina Baban, Ecija Ojdanić, Petra Dugandžić i Helena Buljan svoj rođendan su proslavile u ugodnoj radnoj atmosferi i poželjele su si, između ostalog, ugodnu i zabavnu suradnju tijekom snimanja serije koje je nedavno započelo.


'Što se tiče mog rođendana, ja imam dosta visoke godine, pa mi je onda baš posebno drago što rođendan slavim radno
', izjavila glumica Helena Buljan. Iznenađenje na radnom mjestu oduševilo je i glumicu Katarinu Baban koja je prokomentirala: 'Jako lijepo, moram priznat da je bilo jako lijepo iznenađenje. Svi smo se dosta razveselili. Cvijeće je prekasno, torta još bolja.'

Petra se ovom prigodom prisjetila i druge zabave iznenađenje, one na koju je nedavno organizirao njen suprug: 'Muž me dočekao doma sa partyjem iznenađenja s mojim najbližim prijateljima. Tulumarilo se do zore. Evo imam ulogu koja je prekrasna, u kojoj stvarno uživam, zabavljam se. Napokon nešto što sam si priželjkivala da radim. Prekrasna ekipa, ma ne može bolje.'


Dok su Katarina, Petra i Helena rođendan proslavile u zajedničkoj pauzi u društvu kolega glumaca Duška Valentića, Darka Milasa i ostalih kolega iz produkcije Nove TV, Eciju je istog dana iznenađenje zateklo u društvu drugih kolega sa seta koji su joj također poželjeli sve najbolje, ali na drugoj lokaciji snimanja nove serije Nove TV.

 

 
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju