Kalkulacije na farmi poprimaju sve veće razmjere.

Kako se bliži dan odabira prvog dueliste, kalkulacije na farmi poprimaju veće razmjere. Ekipa koju čine Roberto, Jurica, Kristina i Ozren naumili su dati Editi šibicu kako bi sebe osigurali i produljili si boravak na farmi obzirom da je Edita rekla kako će za suparnicu birati Mateu ili Maju. U svoj plan uključili su i Srećka. „Kako ćete vi, tako ću i ja.“, rekao je Srećko i priupitao zašto ne odaberu Sašu. „Ne možemo, prerano je.“, odgovorio mu je Jurica, a Roberto je pojasnio: „Oni svi misle da ćemo dati Saši i da ćemo se zbuniti. Sljedeći tjedan sam ja gazda i on ide. Bez Edite je on ništa. Ovo je sada dobra situacija.“
„Ja ne znam je li vi mene lažete tako slabo ili što je ovo? Ako Edita ide van, on je šef, o čemu mi sad pričamo?“, zbunjeno je priupitao Srećko, a Roberto mu je objasnio da Kristina želi izaći, pa će njega postaviti za gazdu. Hoće li uspjeti pridobiti ostale farmere iz svoje ekipe da glasaju za Editu, ostaje nam za vidjeti.

Edita i Saša i dalje provode puno vremena zajedno. Međutim, Editi je zasmetalo što je Saša zadnjih dana čudan pa mu je prigovorila da uopće ne brine o sebi. Pogledajte što mu je još rekla: 
Farmeri su dobili jednu ponudu od svog stalnog klijenta. Nakon što je naručio da mu farmeri naprave 50 kilograma pšeničnog brašna TIP 500 i 50 kilograma TIP 400, predložio im je da im četiri tjedna donosi pšenicu, a prilikom kupnje zatražio je i povlaštenu cijenu. „Taj ugovor će nam puno pomoći. Napredovat ćemo s dukatima.“, zaključio je upravitelj mlina, Jurica.Dani gladi su završili ta ovaj tjedan jer je na farmu stigao trgovački putnik, a osim što su kupoali, farmeri ipak uspjeli nešto i zaraditi. „Mislim da su vrlo slabi s tom ponudom, valjda će se popraviti!“, rekao je trgovački putnik, dok farmeri vide svoj napredak. „Sada mislim da već pronalazimo zlatnu sredinu i da se razumijemo.“, zaključio je Roberto te dodao kako je zadovoljan s Kristininim kupovanjem.„Danas su trgovali kao i svaki put, ništa posebno. Duhan i čokoladu uvijek uzimaju, a ono što im treba, ništa. Valjda će doći do pameti.“, zaključio je trgovac.

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

 

 

 

  

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju