'Ja bih se čovjeku htio zahvaliti na narukvici. To će ga koštati i to je to!'

Na odabiru drugog duelista, Matej je odabrao Roberta kako je i rekao. „Cure mogu biti sigurne i ovaj put igramo pošteno. Srećko nisi ti taj sigurno, pošto si se sad izlagao pred svima da sam ti ja rekao dva puta da ideš sa mnom u arenu.“, poručio je Matej farmerima i pogled usmjerio u Roberta.




„Ja bih se čovjeku htio zahvaliti na narukvici. To će ga koštati i to je to!“ , kazao je drugi duelist Roberto i dodao: „Samouvjeren sam, svjestan sam ja da je to moja borba!“.

Koji će dvoboj Roberto odabrati, ostaje nam za videti, no farmeri su uvjereni – bit će žestoka borba.Dok je trčao za kravama koje su pobjegle, Jasmin je pao na bodljikavu žicu, pa je na farmu stigla doktorica kako bi mu pregledala ogrebotine. „Krava me papkom pukla prije dva tjedna, nikako da zaraste!“, požalio se Jasmin, a doktorica mu je očistila rane i previla kako ne bi došle u kontakt s prašinom.



„U zadnje vrijeme češće dolazim na farmu jer se farmeri ozljeđuju, što je i normalno jer su izloženi prirodnim uvjetima.“, zaključila je doktorica.

Dok ga je doktorica pregledala, gazda Ozren se jako zabrinuo. „Jesam malo bio zabrinut jer nekako a tog Jasmina pazim kao na svoje dijete. Radišan je i vrijedan, ali brza. Svako malo ima neke ozljede ili krvave žuljeve, ili se posijeće, ili je imao ubod stršljena.“ , kazao je, a nakon što je doktorica rekla da je sve u redu, laknulo mu je.



Kako im je ponovno mlin pokrenut, farmeri su sretni što mogu odrađivati nove narudžbe, a prva im je već stigla pa su se Jurica i Roberto odmah bacili na posao.

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju