Dala mu je zanimljiv odgovor.

Iako se u jednom trenutku činilo da farmeri igraju neku igru, pa im je i sam Drele poručio: „Izgleda da se ovdje igra neka igrica o kojoj ja nemam pojma!“. Lucija je ipak dobila više šibica te je time i postala prva duelistica. „Igramo se. Sa zadnjom svjećicom ću zapaliti svjećice na torti!“, odgovorila je Lucija Dreli na pitanje kako se osjeća.„Nekako mi to miriši da bih ja mogla završiti s njom dolje!“, skeptična je bila Edita, dok su neki farmeri uvjereni da će izabrati Kristinu, a drugi pak Mateju.Drele je primijetio kako farmeri po financijskom pitanju i ne stoje najbolje. Mlin im je u kvaru, pa ne mogu proizvoditi narudžbe klijentima, a s dukatima u škrinjici ne mogu se pohvaliti. Pitao je stoga gazdaricu hoće li biti primorani pozvati bankara kako bi podigli novac sa štednje. „Bankara nema šanse da se ovaj tjedan zove!“ odlučna je bila gazdarica Štefica.

Farmere je posjetio mentor Joža te im doveo nove životinje - piliće, a očitao im je i bukvicu za brigu o životinjama. Mentor se šokirao vidjevši da krave imaju za jesti mokro i propalo sijeno. „Nisi zadovoljila! Ne možete takvo sijeno stavljati kod krava. Ostat će bez mlijeka!“, poručio je Kristini koja zajedno s Jasminom brine o njima, a po odlasku je upozorio farmere: „Svaki dan ćete bez nečega ostati!“.

Roberto je za večerom kazao kako je primjerio da su svi međusobno postali složniji, ali da se iz ekipe i dalje odvajaju Edita i Saša. Edita je osjetila potrebu prokomentirati svoje gledište, a nakon što ju je Ozren priupitao jesu li ona i Saša dečko i cura, Edita mu je dala zanimljiv odgovor. Pogledajte što mu je rekla: 

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju