Richie Rich shvaća kako novcem ne može kupiti prijatelje.

Najbogatiji klinac na svijetu Richie Rich (Macaulay Culkin) ima sve što želi osim prijatelja. Predstavljajući oca na otvorenju tvornice, ugleda djecu kako preko puta igraju košarku. Richie im se želi pridružiti, no oni ga ne žele u svojem društvu.

Kada direktor tvrtke Rich Industries Laurence Van Dough smisli plan za ubojstvo cijele obitelji Rich, Richie mora preuzeti kontrolu nad tvrtkom i pronaći svoje izgubljene roditelje uz pomoć novostečenih prijatelja.

Uloga najbogatijeg klinca na svijetu pripala je Macaulayju Culkinu kojeg je proslavila uloga malog Kevina iz legendarnog filma „Sam u kući“. Dok se snimao film „Richie Rich“, Culkin je zaista bio najbogatije dijete na svijetu. On je bio prvi maloljetni glumac koji je zaradio više od milijun dolara od samog jednog filma.

Obzirom na to da je Culkin bio relativno visoko dijete, redatelj Donald Petrie je inzistirao da svi odrasli glumci u filmu budu viši od 185 centimetara kako bi Culkin pored njih izgledao što je niže moguće.

Obiteljsku komediju 'Richie Rich' ne propustite pratiti u subotu u jutarnjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju