Alex: „Njezina večera bila je deset koplja iznad nekih drugih“

Nakon tjedna prepunog zabave, smijeha i zamijenjenih menija, ova ekipa privela je druženje kraju. Iz dana u dan vladala je sve opuštenija atmosfera, a finalnom večerom tjedan je zaključila Zvončica Vucković koja je pripremala večeru po Kristijanovim receptima.

„Sve njezine intervencije su se meni zbilja jako svidjele, a neke ću sigurno iskoristiti“, istaknuo je autor recepata s kojim je i ostatak ekipe dijelio mišljenje jer su Zvonu za ovu večeru nagradili maksimalnim bodovima. „Zvončici dajem pet ribica, što mi je zapravo žao jer je njezina večera bila deset koplja iznad nekih drugih“, poručila je Alex kojoj je domaćica prilagodila večeru prepunu mesa njezinom veganskom stilu života.

Guacamole roastbeef Zvončica je servirala kao predjelo, dok je za glavno jelo poslužila šnicle u sosu i domaće njoke od krumpira. Desert je bio mousse od čokolade s voćem te je ponio posebne pohvale.

Domaćica goste nije oduševila samo specijalitetima za stolom, nego i stanom ispunjenim umjetničkim djelima koji odiše posebnim stilom. „Puno malih umjetničkih djela, iza nas slika neobična koja se da spakirati. Cijeli stan je zapravo – Zvona“, istaknula je Vjekoslava.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju