Drele: „U potpunosti je premašio, nadmašio moja očekivanja“

 Sredinu tjedna obilježio je radijski voditelj Veno Parašilovac, preuzevši ulogu kuhara i domaćina. Iako je prije večere najavio kako se u kuhinji ne snalazi najbolje, bodovna ljestvica pokazuje da je stanje ipak drugačije. „U potpunosti je premašio, nadmašio moja očekivanja, sve je poslužio jako lijepo, dapače sve je jako, jako ukusno. Dakle pet ribica za gospodina 'venomenalnog'“, istaknuo je Drele dok mu je ostatak ekipe dodijelio po četiri ribice. Time je domaćin Veno u mrežu pospremio 17 ribica i pozicionirao se na treće mjesto.

Uz dobru hranu večeru je krasila i odlična atmosfera koja se dodatno zagrijala igrom izgovaranja brzalica. Veno je za goste pripremio nekoliko rečenica koje su njemu služile za vježbu prije ulaska u radijski eter.

 

Uslijedila je dobra zabava, a posebne vještine pokazala je Minea. „Igra je bila presmiješna, mislim da nam je baš trebalo nešto tijekom večeri da razbije čavrljanje, bilo je simpatično“, opisala je Minea dok je Mario dodao: „Meni se rijetko događa da ja s ljudima kliknem na prvu, meni treba malo duže, a ova tri dana koliko se mi družimo osjećam se kao da mi je Veno brat“.

Za večeru u tri slijeda Veno je za predjelo pripremio punjene gljive te u njih dodao Pažaninov izazov – tikvice. Zatim za glavno jelo pastirsku pitu na svoj način, a za desert cheesecake u čaši. „Malo sam se zapitala Veno jesi li nas stvarno preveslao? Ali bio je desert toliko dobar da smo brzo zaboravili“, objasnila je Tihana domaćinove najave kako nije spretan u kuhinji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju