Biljana skeptična: „Sve će biti samo dobra hrana mislim da neće“

Večerašnji domaćin u showu 'Riba na torti' splitski je glumac Josip Ledina koji naveliko ostvaruje prognoze u svjetskoj glumačkoj karijeri. Već je upecao nekoliko zapaženih uloga, no vidjet ćemo hoće li i njegove kulinarske vještini biti prepoznate i zapažene među ostalim natjecateljima.

Kad ne glumi, Josip voli provoditi vrijeme u prirodi, loviti ribu, planinariti te istraživati svijet na brojnim putovanjima. Prijatelj koji je Josipu trebao biti pomoćnik u kuhinji otkazao mu je u zadnji tren, stoga će domaćin pozvati Natašu, jednu od ovotjednih natjecateljica, s kojom će udružiti kulinarska znanja i pripremiti večeru. „Mi ćemo se tako dobro zabavljati, mislim da nećemo ništa ni skuhati na kraju“, najavit će Josip, dok će Biljana nagađati: „Od Josipovog kuhanja očekujem da će to biti spektakl, sve će biti samo dobra hrana mislim da neće“.

Josip je odrastao uz baku i dan-danas pamti ljubav koju mu je na tanjurima servirala. „Najviše pamtim ta jela kad se vratim iz Zagreba i kada majka, tetka, skuhaju nešto domaće, kad u tom tanjuru osjetim okus doma“, opisat će.

Kakvu će ljubav na tanjuru gostima pripremiti Josip, koji je na prethodnim večerama dijelio najviše kritika, ne propustite pogledati u novoj epizodi!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju