Biljana osvojila prvo mjesto

Prva domaćica ovoga tjedna Nataša Bebić, bivša je košarkašica koju publika zna kao nekadašnju kraljicu aerobika. Plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a njezin su zaštitni znak sunčane naočale. „Očale, ne moraš se pituravat ispod, lipo se sakriješ ispod i ludilo“, opisuje Nataša svoj stil. Eliksir mladosti pronašla je u svakodnevnoj tjelovježbi, a već najavljuje i nova druženja uz vježbu na Bačvicama.

Druga ovotjedna domaćica, Biljana Mančić za sebe kaže da je majka, poslovna žena, uskoro doktorica znanosti, a neki ju znaju kao Miss Universe Hrvatske. S pomoćnicom, prijateljicom Sandrom, nije se mogla odlučiti što će pripremati, pa su bacile novčić i odluka je pala na riblji meni. No, u smočnici se umiješao Pažanin i Biljani oduzeo glavnu namirnicu – ražu. Glavno jelo također je bilo prava kreacija na tanjuru. Predivne boje, raskošni okusi te upareno vino – za predjelo vino iz Dalmacije, uz glavno jelo slavonsko te uz desert istarsko vino. 

Treći domaćin ovog tjedna, Boris Rogoznica. Svi već znaju da se Boris odlično snalazi na pozornici, a ovoga je puta pokazao da mu i u kuhinji ide od ruke. Uz pomoć prijatelja i kuma Davora, pripremio je, po uzoru na Biljanin meni, seviche za predjelo. Riba sa špinatom servirana je za glavno jelo, dok je desert bio voćni crumble. Boris je za svoj seviche, ribu i vino te voćni crumble osvojio 18 bodova. Vrhunac atmosfere uslijedio je nakon deserta. Domaćin je svirajući gitaru zapjevao najprije pjesmu Nataši u čast njezinog brata Tome Bebića.

Predzadnji domaćin ovoga tjedna, splitski je glumac Josip Ledina. Kad ne glumi, Josip voli provoditi vrijeme u prirodi, loviti ribu, planinariti te istraživati svijet na brojnim putovanjima. Josip je na večeri iznenadio goste. Naime, prvo je poslužio desert – čokoladu s rižom uz dodatak šlaga, zatim glavno jelo pa predjelo na kraju. Za trud i po svemu drugačiju večeru osvojio je 17 ribica i tako se na bodovnoj ljestvici smjestio između Nataše i Borisa. Budući da je na prethodnima večerama bio najveći kritičar, posebno na Borisovoj večeri, čini se da je Boris odlučio vratiti lopticu te je Josipu dao najmanje bodova – tri ribice.

Posljednju večeru u dalmatinskom tjednu servirana je Marina Ivić Pivalica. Za predjelo je Marina poslužila tartar tunu, u koju je planirala ukomponirati avokado, no Pažaninov izazov pomrsio joj je račune jer je upravo avokado namirnica koju joj je chef oduzeo u smočnici. Marina je za desert poslužila cheesecake sa šumskim voćem, a na vrh je stavila igračku morskog psa te tako rekonstruirala ribu na torti.

Prema broju bodova izgleda da se kandidatima najviše svidjela večera kod Biljane koja je odnijela i pobjedu. Mislite li da je Biljana zasluženo osvojila prvo mjesto? Recite nam svoje mišljenje u anketi:

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju