Tko vam je najdraži kandidat ovog tjedna?

Ovih pet kandidata probilo je led u prvom tjednu nove zvjezdano-kulinarske emisije „Riba na torti“.

Prvi nas je u svoju kuhinju primio Miroslav Škoro koji se pokazao kao izniman domaćin i iskusni amaterski kuhar. U startu je visoko postavio letvicu ostalim kandidatima osvojivši 19 od maksimalnih 20 bodova.


Sljedeća je na redu bila Nika Rakić koja se pokazala kao vješta koordinatorica u kuhinji – njezin je očuh pripremio slana jela, a sestra je napravila desert. Unatoč tome, Nika je ulogu domaćice odlično odradila. Držala je atmosferu na razini od početka do kraja i čak si je dala truda osmisliti izazov za svoje goste. Osvojila je visokih 18 bodova


Sredinu tjedna obilježila je Lupinova japanska večera. Njemu je pomagačica bila kćer Zita. Svi su bili oduševljeni specijalitetima, a potkrala su se i neka iznenađenja. Atmosfera ni na njegovoj večeri nije posustala. Svoje oduševljenje kandidati su pretočili u maksimalan broj bodova.


U četvrtak je kuhala Jasna Odorčić i dokazala da gluma nije njezin jedini talent. U kuhinji joj je pomagala susjeda i prijateljica Aleksandra koja se, srećom, bolje razumije u mikrobilje od nje. Osim ukusnom, Jasna je svoje goste iznenadila jako lijepo serviranom hranom na pladnju. Gosti su je nagradili s 19 ribica.


Dan za metak bio je rezerviran za večeru kod Dienne. Naljutila je svoje goste ljutim glavnim jelom kojeg su neki zalijevali jogurtom. Pomagala joj je sestra, a Pažanin joj je odmogao avokadom. Ipak, avokado na kraju nije bio problematičan gostima. Desert je sve oduševio, pravi šećer na kraju tjedna. Za svoju je večeru dobila 19 ribica.

Lupino je s maksimalnim brojem bodova zauzeo vrh ljestvice te je proglašen pobjednikom tjedna. Za uspomenu je dobio kipić ribe na torti. 


Nakon što smo sumirali tjedan, zanima nas vaše mišljenje. Bez obzira na ishod i pobjednika, tko je po vašem mišljenju ovaj tjedan najbolje odradio zadatak?

Najbolji kandidat prvog tjedna mi je:

glasova:

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju