Kandidati su odabrali Phillipa, a koga vi birate?

Novi tjedan emisije "Riba na torti" i novi kandidati. Ovog su tjedna kandidati imali nešto zahtjevniji zadatak, jer su uz zadatke Ivana Pažanina trebali udovoljiti i kandidatkinji koja je veganka i izbjegava gluten.

Tjedan je započeo večerom kod legendarnog istarskog pjevača Elija Piska. Za pomoć pri kuhanju Elio je pozvao prijateljicu i pjevačicu Tamaru Brusić, a od Pažanina je dobio dodatnu namirnicu - đumbir. Svojim je gostima poslužio, očekivano, istarski menu, a uz to im je priredio i dobru zabavu. Uz njegovo pjevanje, ovu glazbenu večeru začinio je i gost iznenađenja, mladi harmonikaš Matej Jakša. Elio je osvojio 18 bodova.

Sljedeći je domaćin bio Leo Cvetković, profesionalni boksač i bivši natjecatelj Survivora. Njemu je kao pomoćnica u kuhinji priskočila Survivor suborkinja Anđela Ćaćić, koja je spletom okolnosti od pomoćnice postala ovotjedna natjecateljica. Leo je pripremio zdravi jelovnik uz desert kao cheat meal. Kod Pažanina je izvukao kuvetu u kojem je pisalo "marinirane dagnje". Gosti su ga ocijenili sa 16 bodova.

U srijedu je pjevačica Nikolina Ivošević – Nikita otvorila vrata svoga doma i pripremila specijalnu vegansku večeru. U kuhanju joj je pomogao kolega i prijatelj Neven Paleček Papageno koji se kasnije pridružio za stolom i zapjevao. Iako su goste neke stvari na tanjuru ugodno iznenadile, NIkita je za svoju večeru dobila samo 13 bodova.

Red je zatim došao na Anđelu Ćaćić koja je zamijenila prvotnu natjecateljicu Eriku Kraljević. Anđela je za pomoć u pripremi večere pozvala svog dečka. Zajedničkim su snagama uspjeli zadovoljiti nepca gostiju. Kako bi predahnuli od hrane, Anđela je pripremila zanimljivu igru i omogućila čuvanje uspomena fotografiranjem. Za svoju je večeru osvojila 16 bodova.

Tjedan je zaključen večerom kod Phillipa Danka Kleva koji je odigrao na sigurno i za pomoćnika pozvao svog prijatelja Alberta koji je ujedno i chef kuhinje. Njih su dvoje pripremili jela koja su zaludila i najzahtjevnija nepca za stolom. Philip je dobio maksimalnih 20 bodova i odnio titulu pobjednika drugog tjedna.

Slažete li se da je Philip pobjednik ovog tjedna ili biste vi nekoga drugoga stavili na prijestolje? Recite nam svoje mišljenje u anketi:

 

Za mene je pobjednik/ica:

glasova:

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju