„Osjećam se počašćeno nakon ovoga tjedna“

U gustoj završnici veselog tjedna prepunog dobre hrane i pjesme, stanje na bodovnoj ljestvici nagoviještalo je žestoku borbu oko osvajanja titule pobjednika. Maksimalan broj bodova skupili su Tihana Nemčić, Minea i Mario Roth, stoga je uslijedilo glasanje. „Ova riba na torti po pravilima mora pripasti nekome od nas. Drele i Veno, u isto vrijeme kažete ime i to je to“, objasnio je Mario pravila za odabir pobjednika, a ovaj dvojac odlučio je da pobjedu ovoga tjedna odnosi Tihana.

„Osjećam se počašćeno nakon ovog tjedna. Sve su mi večere bile prekrasne, ne znam uopće koju bih izdvojila i zadnje o čemu sam razmišljala bila je pobjeda. Bilo mi je drago da sam ih ugostila, da im je bilo lijepo i fino“, poručila je pobjednica Tihana.

Zadnju večer druženja obilježio je Mario Roth koji je pripremao mediteransku večeru. „Mario je u jednom trenutku počeo govoriti kako nije ispalo onako kako je on namijenio i da to treba biti nešto drugačije. Ali sam se ja mislio – brate šuti, nemoj ništa govoriti nama je svima fino, vidiš da nitko ne diže pogled s tanjura“, oduševljen hranom opisao je Veno. I ostatak ekipe dijelio je jednako mišljenje s njim, a posebne pohvale odnio je zadatak da desert pojedu bez pribora za jelo. „Mariov zadatak mi je najbolji zadatak ovog tjedna, oduševio me“, poručio je Veno, dok je Minea bila očarana Tihaninom spretnošću: „Okrenula sam se prema Veni koji je imao neku radnju presmiješnu i u tom momentu okrenem glavu s njega na Tihanu i ona je gotova“. Predivnu večer druženja domaćin Mario, inače veliki ljubitelj cirkusa, zaključio je pozivajući goste na zajednički odlazak u cirkus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju