Vjekoslava: „Malo me čak i drži trema za otići kod Zvončice, sva mi je stroga i po pravilima“

Iz dana u dan u 'Ribi na torti' čarolija se ne događa samo u kuhinji već i za stolom. Bilo da je kuhinjski ili onaj za kavu, stol je centralno mjesto uz koje se odvijaju važni trenuci. U tom prostoru nastaju priče koje se prepričavaju generacijama, gdje se slavi ljubav, obitelj i prijateljstvo, a svakog petka gledatelji svjedoče kako ljudi, koji su do jučer bili stranci, postaju prijatelji i stvaraju životne veze.

Ovoga petka ekipu za svojim stolom ugošćuje svjetsko ime – Zvončica Vucković, Zvona. „Radim kao model od svoje 16 godine, a u zadnjih par godina i kao glumica. Cijeli život sam se bavila umjetnošću, što baletom, a kasnije i modom. Volim kuhati, volim slikarstvo i moj cijeli život se vrti oko toga“, opisat će Zvona koja najviše cijeni toplinu i otvorenost kod ljudi, što je danas vrlo rijetko, a popularna je i po hobiju preuređivanja stvari. „Nevjerojatno je kako mi se ideje u času stvore, to valjda negdje iznutra dolazi. Zašto trošiti, zašto ne napraviti nešto svoje i nešto drugačije“, dodaje.

„Malo me čak i drži trema za otići kod Zvončice, ona mi je onako sva stroga i po pravilima“, poručit će Vjekoslava prije večere koju Zvona sprema po Kristijanovom receptu, a on joj poručuje: „Zvončica držim ti fige, pobijedi jer imaš najbolji recept“. Tko će zaista odnijeti pobjedu ovoga tjedna, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju