Dosad nije otkrio kakve su mu kulinarske sposobnosti

 Na redu je predzadnji dan trećeg tjedna u 'Ribi na torti' u kojem će se ova uhodana i vesela petorka naći za istim stolom. S obzirom na intenzivna druženja zadnjih dana, puno smijeha i dobrih šala i večeras bi se moglo nastaviti u tom tonu, pogotovo jer u goste idu stand up komičaru – Zvonimiru Kožiću. Budući da dosad nije otkrio kakve su njegove kulinarske sposobnosti vidjet ćemo hoće li mu ribice koje su osvojili prethodni domaćini biti dostižne.

Prethodna večera u makedonskom duhu postavila je visoka očekivanja, a ekipa još skuplja dojmove. „Baš sam se super provela, klopa je bila fantastična i ja sam se najela, nisam morala navečer ništa kuhati za sebe doma, to je 5/5“, poručila je Marie koja je na prve dvije večere malo skromnije jela.

Kao i svi domaćini prije njega, i Zvonimir će morati kod Pažanina izvući izazov. Prazna koverta otišla je Davidu u ruke, a što će se naći u Zvonimirovim ostaje za vidjeti. „To mi je odmah iza bolonjeza, baš sam sretan što to vidim“, poručit će Pažaninu kad otkrije što mora spremati za glavno jelo. Posebno će goste iznenaditi izborom aperitiva, a što točno sprema ne propustite doznati u novoj epizodi 'Ribe na torti' na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju