Mia: „Bilo mi je neobično čuti tako neku legendarnu pjesmu, a pjevač pjeva ispred nas“

Glazbenik, televizijski i radijski voditelj, Robert Mareković u svom je domu ugostio veselu ekipu 'Ribe na torti' koja se potrudila obogatiti atmosferu. Gošća Borna Kotromanić odmah je po dolasku najavila kako se posebno pripremila i sredila za večeru, kao da joj je rođendan, pa se u skladu s tim opremila balonima i prskalicama. Tijekom deserta, domaćin je zapjevao autorski hit 'Sretan rođendan'.

„Mislim da je Robert dobro reagirao na izazov da mi uljepša moj fiktivni dan i otpjeva pjesmu po mom izboru“, poručila je oduševljena Borna, dok je jednako zadovoljstvo dijelila Mia: „Sad sam prvi put slušala uživo Roberta kako pjeva i bolje je nego na snimci moram priznati. Bilo mi je neobično čuti tako neku legendarnu pjesmu, a pjevač pjeva ispred nas. Stvarno jedno jako lijepo iskustvo“.

Očekivano ukusno bilo je predjelo, naglasili su gosti, za koje je Robert servirao povrtnu salatu s tjesteninom, uz dodatak kremastog sira i tune. Glavno jelo završavao je tijekom večere uz pomoć Darka koji je pekao odreske od soje, dok je domaćin posluživao prilog od bulgur miksa s kineskim rezancima. Za desert je poslužena torta uz koju je upriličena proslava Borninog fiktivnog rođendana, koju je nazvala reprizom rođendana.

 

Uz pomoć nećakinje Tene, Robert je za ovu večeru osvojio 19 ribica, što znači da je Borna još uvijek u vodstvu, ali tjedan je tek počeo i sve su opcije otvorene.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju