Goran: „Htio bih da Meri bar negdje pobijedi kad već nije u 'MasterChefu', da opet ne plače“

Nakon tjedna dobre hrane i još bolje zabave, finalnu večeru u ovotjednom izdanju 'Ribe na torti' pripremala je Meri Goldašić, bivša natjecateljica 'MasterChefa', influencerica i poduzetnica koju mnogi prepoznaju i po šarolikom sadržaju na društvenim mrežama. Rezimirajući cijeli tjedan, na kraju večeri otkriveno je da maksimalni broj bodova imaju Anezi, Ivan i Meri kojoj je ekipa jednoglasno prepustila titulu pobjednice.

„Koliko god htio da Ivan pobijedi, toliko bih htio da Meri bar negdje pobijedi kad već nije u 'MasterChefu', da opet ne plače“, šaljivo je poručio Goran, dok je Meri dodala: „Dat ću nagradu svojoj djeci, da budu ponosni, kad već mame nije bilo pet dana doma sad imamo razlog za sreću“. Ekipu je Meri usrećila menijem u tri slijeda, uz jednu Pažaninovu intervenciju – izmjenu glavnog jela.

Ivanovo najdraže jelo na najbolji način, carpaccio od škampa i portobello gljiva s emulzijom od vlasca domaćica je servirala za predjelo. Dok je prema zadatku za glavno jelo spremila brancin u škartocu te raviole. Pistacija i naranča igrale su glavne uloge u desertu koji je dobio posebne pohvale, a tražila se i porcija više.

„Puno kompliciranije je bilo i nekako više okusa se spajalo u ta jela i definitivno sam uživao u cijeloj večeri. Svaka čast Meri“, zaključio je za kraj Ivan. Što se sprema u sljedećem tjednu, tko dolazi otvoriti vrata svog doma i boriti se za titulu najboljeg domaćina, ne propustite doznati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju