Elio: „Ovako dobro jelo nisam u pola svog života uspio imati ispred sebe“

 Završava se još jedan tjedan 'Ribe na torti', a napetost raste pred finalnu večeru koju priprema Phillip Danko Kleva, posljednji domaćin ovog tjedna. Svi nestrpljivo iščekuju hoće li uspjeti nadmašiti Elija, čiji je kulinarski talent osvojio prvo mjesto na ljestvici tijekom cijelog tjedna. Phillip će se suočiti s izazovom u kuhinji dok priprema večeru u čak četiri slijeda, no neće biti sam u ovoj avanturi – uz njega će biti i njegov prijatelj Albert, iskusni profesionalni chef, koji će pružiti svoju stručnost i podršku.                                                                                                   
„Pa iskreno bila sam jako skeptična oko te tune s avokadom, ali sam pomirisala i osjetila sam dosta češnjaka i kad sam probala – ne volim ljuto, ali kad sam probala tu jednu ljutu papričicu koju je stavio koja je tako dobar omjer ljutine da mi je baš bilo nekako fino“, istaknut će Anđela kad proba predjelo od kojega inače ne jede nijednu namirnicu. „Definitivno najiskrenije, ovako dobro jelo nisam ja mislim u pola svog života uspio imati ispred sebe i od srca hvala tebi i dragom kuharu. A rekao bih uz ovo da si fenomenalan domaćin doslovce“, opisat će Elio. Večerom će biti zadovoljna i Nikita, koja je ovoga tjedna najmanje jela, a osim hrane pohvalit će i dekoracije: „Meni se sviđaju i čaše, prekrasno, ja volim kristal. Imam ih i ja doma“.                                                                                                       
Uz izvanrednu hranu, Phillip će svojim gostima prirediti i jedno posebno iznenađenje koje je odražavalo duh cijelog tjedna – harmoniku i pjesmu. Želio je završiti tjedan isto onako kako su ga i započeli, s notama koje su dodavale poseban šarm svakoj večeri. Harmonika će početi lagano svirati, stvarajući atmosferu koja je podsjećala na predivne trenutke proteklih dana. Phillip je započeo pjesmu koja je okupila sve prisutne, dodajući posljednji, ali nezaboravan trenutak u ovaj tjedan pun kulinarskih čarolija i naizgled nespojivih kombinacija.

Hoće li Phillipov i Albertov timski rad biti dovoljan da stvore jelo koje će zauvijek ostati urezano u sjećanje gostiju ili će Elio zadržati vodstvo? Ne propustite doznati u novoj epizodi 'Ribe na torti' na Novoj TV. Očekuje se neizvjesna, ali uzbudljiva večer puna okusa i iznenađenja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju