S maksimalnih 20 bodova odnio je titulu pobjednika drugog tjedna!

Nakon izuzetno napetog tjedna, nezaboravnu finalnu večeru pripremao je Phillip Danko Kleva, posljednji domaćin ovotjednog kulinarskog putovanja. Atmosfera je bila puna iščekivanja i uzbuđenja jer je Phillip imao izazov nadmašiti Elija, koji je čvrsto držao prvo mjesto na ljestvici. Uz pomoć prijatelja Alberta, profesionalnog chefa, Phillip je pripremio večeru u čak četiri slijeda. Morski specijaliteti vladali su njegovim menijem. „Po meni nekako nije fer da ima profesionalnog kuhara, ali možda mu neće i pomoći, možda će mu samo govoriti što treba, što ne i što paše, a što ne paše“, osvrnula se Anđela.   

                                                              
Za predjelo su Albert i Phillip spremali carpaccio od tune uz dodatak avokada. Glavno jelo nazvao je 'Kostrenska moćica' čijim je nazivom zbunio goste, a zapravo se radilo o buzari. Njihov timski rad i kulinarsko umijeće oduševili su goste. „Definitivno najiskrenije, ovako dobro jelo nisam ja mislim u pola svog života uspio imati ispred sebe i od srca hvala tebi i dragom kuharu. A rekao bih uz ovo da si fenomenalan domaćin doslovce“, oduševljeno je ocijenio Elio. Za desert je Phillip poslužio semifredo koji je, kako sam kaže, savršen odabir za završetak ovakvog obroka punog raznolikih okusa.

.                                                                   
No, osim izvrsne hrane, Phillip je odlučio završiti tjedan na poseban način. Kao iznenađenje za goste pozvao je prijatelja harmonikaša koji je izveo nekoliko pjesama, želeći podsjetiti sve na prekrasne trenutke koje su proveli tijekom proteklih večeri. Gosti su se prepustili atmosferi, obasjani zvucima harmonike i toplinom glazbe.     

   

                                                                                              
Dok je glazba stvarala posebnu vezu među svima prisutnima, stvarajući završetak koji je bio dostojan dinamičnog tjedna došao je red na proglašenje pobjednika. Gosti oduševljeni hranom i atmosferom, dodijelili su posljednjem domaćinu tjedna maksimalnih 20 bodova s kojima je Phillip Danko Kleva preuzeo vodstvo i odnio titulu pobjednika drugog tjedna.                                                              
U novom tjednu slijede i nove gastronomske avanture – ne propustite ih pratiti u novom tjednu showa 'Riba na torti' na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju