„Mogu li ovo zamijeniti, molim te? Ovo je sve ono što ja ne jedem“

Novi je tjedan u 'Ribi na torti' i pet novih kandidata gledat ćemo u njima netipičnim ulogama. Kulinarskim sposobnostima za titulu najboljeg domaćina tjedna natjecat će se voditeljica Vjekoslava Bach, glumac Kristijan Ugrina, glazbenica Alex Ognjena, dizajner Igor Djuga te model Zvončica Vucković. Kulinarsku palicu prva je preuzela Vjekoslava koja je izvukla zadatak da mora kuhati Alexin meni, a njezini gosti dodijelili su joj 13 ribica.

Pažaninov izazov definitivno je bacio prvu domaćicu tjedna, Vjekoslavu, iz ravnoteže kad je zamijenio njezin planirani jelovnik s Alexinim. Otvorivši kuvertu, odmah je shvatila da će morati improvizirati. „Mogu li ovo zamijeniti, molim te? Ovo je sve ono što ja ne jedem“, zapitala se.

Bez obzira na neočekivanu promjenu, Vjekoslava je spretno pripremila muhamaru za predjelo, za glavno jelo pečeno pile s krumpirima te za desert šnenokle.

Na kraju večeri, domaćica je dodatno podigla atmosferu i razveselila svoje goste. Njezino iznenađenje nije bilo samo u ukusnim jelima već i u glazbenom nastupu. Dok su akordi i ritmovi ispunjavali prostoriju, Vjekoslava je pokazala svoj talent i zapjevala. „Ovo je bilo najbliže što se moglo u jednom stanu dočarati kafana“, opisala je Zvončica.

Sljedeću večeru sprema Kristijan, a čiji će meni morati pripremiti gostima ostaje za vidjeti. Kako će se snaći u ovom izazovu ne propustite pogledati u sljedećoj epizodi 'Ribe na torti'.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju