Lara Santini otvara novi tjedan u 'Ribi na torti'

Nakon sunčanog tjedna u Isti i Kvarneru, 'Riba na torti' se vraća u Metropolu, gdje se okupila nova ekipa spremna zabavljati gledatelje svojim kulinarskim umijećem i šarmom. Lara Santini, Lara Demarin, David Temelkov, Zvonimir Kožić i Marie Wasler su kandidati ovoga tjedna koji hrabro napuštaju svoje komfor zone i stupaju u svijet kulinarskih izazova.


Prva domaćica tjedna je osobna trenerica, fitness influencerica i četverostruka prvakinja svijeta u bodybuildingu, Lara Santini. „Danas kuham za četiri potpuno nepoznate osobe, osjećam malu tremu, ali vjerujem da će sve na kraju ispasti sjajno. Već sam nekako smislila svoj scenarij u glavi kojim redoslijedom želim da ova večera ide, zapravo priprema ove večere. Jer da nisam to napravila vrlo vjerojatno bi nastupio kaos u kuhinji“, najavljuje prije početka kuhanja.

Ovaj tjedan voditelj Ivan Pažanin je, kao i obično, pripremio izazov za naše hrabre kandidate. „Znaš da ja volim dodati malo začina, malo izazova svakog tjedna. Ovaj tjedan je posebno izazovan, rekao bih čak težak. Riječ je o jelima koja su već 50 godina prisutna na našim obiteljskim stolovima, pet menija koja ja osobno obožavam“, najavljuje Ivan, što će zasigurno pomrsiti ideje i planove kandidata, osobito Larine.

Stoga je ona odlučila pozvati pomoć kako bi ostvarila zadatak. „Zvala sam dečka da mi pomogne. On je kuhar, ja nisam – ja sam bolja u degustiranju. Općenito, on je taj koji je odgovoran za kuhinju, pa mi se činilo najsigurnijim pozvati ga za pomoć“, iskreno otkriva Lara. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se snalaziti s ovim izazovom uz pomoć svog partnera, stoga ne propustite novu epizodu showa 'Riba na torti' večeras na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju