Najavljuje borbu za ribice: „Imam velik takmičarski duh, znam se naljutiti kad gubim“

Vedar duh, natjecateljska energija i poprilično realni kriteriji ocjenjivanja krase ovu naizgled nespojivu družinu koja vrlo dobro funkcionira za stolom. Zasad nijedan domaćin nije osvojio maksimalnih 20 ribica – Elio vodi sa 17, slijede ga Leo sa 16 i Nikita s 13 ribica, a kako će proći Anđela ostaje za vidjeti. Ovotjedna četvrta domaćica po redu najavljuje oštru borbu za ribice: „Imam velik takmičarski duh, nekad se znam naljutiti kad gubim“.


Nova domaćica, jedna od najveselijih osoba 'Survivora', opisala bi sebe kao vrckastu, zanimljivu, ponekad i tvrdoglavu koja u kuhinji nije ljubitelj povrća. „Od hrane jako puno stvari ne volim, dosta povrća, od patlidžana, kelja, cvjetače, brokula, to ništa nula bodova. Ja sam nekako više samo za meso i krumpir, onako basic ličke stvari“, iskrena je Anđela.

 

 


U Anđelinoj kuhinji spremat će se autentična lička večera – za predjelo pole od ličkog krumpira, za glavno jelo ličke šnicle i za desert pita od jabuka. Pripremu domaćih jela posebno će podržati voditelj Pažanin. „Tako treba, svoje ognjište gajit, svoja jela radit, to je najbolja stvar na svitu“, istaknut će te nakon izvlačenja namirnice iz izazova poručiti: „Prošla si kao bubreg u loju, lišo bez punta reklo bi se“.


Pomoćnika u kuhinji birat će kao i svi prethodni domaćini, no samo kako bi poštivala pravila. „Baš ne volim da mi je netko blizu kuhinje i ne znam kako će mi pomoći to da imam pomoćnika. Ali dat ćemo mu nešto da radi, pa će biti valjda uredu. Možda se i posvađamo koji put“, najavljuje večerašnja domaćica.

Hoće li pasti koja prepirka ili će priprema večere ići glatko, ne propustite doznati u novoj epizodi 'Ribe na torti' na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju