Jedna od rijetkih večera s koje gosti odlaze za koji gram lakši: "Ocidila san se!"

Novi tjedan 'Ribe na torti' otvorila je Nataša Bebić, bivša košarkašica i kraljica splitskog aerobika koja samouvjereno prkosi godinama i gdje god se pojavi donosi vedar duh i pozitivu. Odmah je u Pažaninovoj smočnici priznala da joj kuhanje nije omiljena stvar i da bi ga najradije zabranila, no to je nije spriječilo da gostima pripremi večeru za pamćenje.

Uz Natašu, u ovotjednoj ekipi našli su se Biljana Mančić, Josip Ledina, Marina Ivić Pivalica te Boris Rogoznica. Nataši možda nije pošlo za rukom da ovu ekipu najede, ali ih je zato nasmijala do suza i za to osvojila 16 ribica. „Da je meni ono netko napravio, što sam ja danas napravila, rekla bih ćerce nemaš pojma“, iskreno je Nataša komentirala svoju večeru za koju je servirala sir i rajčicu kao predjelo, orzoto s grahom i kobasicama te čokoladne muffine za desert. Nije mogla izbjeći ni Pažaninov izazov jer među namirnicama u večeri nije smjela koristiti tjesteninu.

 

„Stvarno je žena unikat i predraga je, tako da to šta god da je stavila na pijat to uopće nekako nije bilo bitno“, opisala je Marina, koja se tijekom večere tako dobro zabavljala da nije skidala osmijeh s lica. Osim dobre zabave u Natašinoj režiji, Marina je imala još jedan razlog za dobro raspoloženje – rođendan. Domaćica je tom prigodom spremila tortu, a ekipa je zapjevala i uljepšala ovaj trenutak, nakon kojeg je slavljenica zaželjela želju i puhala svjećicu. „Nakon cilog dana ovo je bilo top“, opisala je Marina iznenađenje.

Budući da Nataša nije najspretnija kuharica, za pripremu jela pozvala je u pomoć susjedu Deu. Zajedničkim snagama složile u večeru koja je goste dobro zabavila, a što će biti na meniju kod sljedeće domaćice Biljane, doznajte u novoj epizodi.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju