„Morate opisati koja je to pjesma, a da ne upotrijebite riječi iz naziva pjesme“

Nastavlja se zabavan i ukusan tjedan u 'Ribi na torti' u kojemu se svaki kandidat trudi pripremiti što bolju večeru kako bi osvojio što više ribica. Današnja domaćica, Renata Končić Minea, koja već ima zavidnu pjevačku karijeru, a njezino lice rado gledamo na televizijskim ekranima, pokazat će kako se snalazi u kuhinji i je li tu na domaćem terenu. „Moja mama je Slavonka i kod nas u kući se uvijek fino kuhalo. Sve je fino mirisalo na hranu, na kolače. Od nje sam učila odmalena kako se što radi, iako je ona bila uvijek šefica u kuhinji i moram priznati da joj se nisam puno miješala“, poručit će Minea.

Veselu ekipu Minea će dočekati pjesmom, a poznate melodije redat će se tijekom večeri. „Renata je pripremila prekrasan doček, jako elegantno – crvene ruže na stolu, ona u crnoj odjevnoj kombinaciji. Baš mi je bilo romantično i jako lijepo“, opisat će Tihana.

Dodatnu zabavu domaćica će potaknuti igrom pogađanja pjesama. „Svatko na papiriću ima napisanu pjesmu. Morate opisati koja je to pjesma, a da ne upotrijebite riječi iz naziva pjesme“, objasnit će Minea pravila igre koja će oduševiti goste. Kako će se ekipa snaći s pogađanjem pjesama, ne propustite doznati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju