„Alex nevjerojatno posložena, danas je odradila apsolutno sve“

Treća domaćica ovoga tjedna, glazbenica Alex Ognjena, imala je zadatak pripremiti večeru po meniju koji je složila Vjekoslava Bach. „Karma, dakle ja sam dobila Alex i njezine recepte, ali ona je presudila sama sebi“, opisala je kroz smijeh Vjekoslava koja je prije zamjene menije planirala kuhati makedonske recepte. Stoga je domaćica Alex pripremala jela koja nikad prije nije kuhala, a ni kušala.

„Stvarno kapa dolje. Prvo što je radila jelo koje nikad prije nije radila, drugo što žena pritom ne jede meso, a imala je kuhinju punu mesa“, objasnio je Kristijan dodijelivši domaćici četiri ribice, dok je ostatak ekipe podijelio po pet ribica. Time je Alex osvojila 19 ribica i preuzela vodstvo na bodovnoj ljestvici.

Uhvatila se spretno u koštac s makedonskom kuhinjom koju nije poznavala i prema reakcijama gostiju uspješno spremila pohane patlidžane za predjelo, dok je za glavno jelo pripremila deliciju koja se s guštom pojela, a Vjekoslava je objasnila što zapravo kušaju. „Grne znači zemljana posuda, vardarsko samo ime kaže. Radi se o kombinaciji povrća s dvije ili tri vrste mesa“, opisala je ponosno Vjekoslava. Za desert je poslužila klasične palačinke uz dodatak sladoleda.

Pored ukusnih jela odlučila je ekipu iznenaditi vatrenim plesom u dvorištu, u skladu s njenim imenom. „Alex nevjerojatno posložena, danas je odradila apsolutno sve. Iznenađenje je odlično, večera neočekivano dobra bez obzira što je veganka“, istaknula je Zvončica.

Tijekom cijele večeri posebno je uzbuđen bio Igor koji u sljedećoj epizodi ulazi u ulogu domaćina. „Sutra ste kod mene na večeri, uzbuđenje raste, kreće panika i frka“, opisao je te dodao da priželjkuje izvući svoj meni s obzirom na to da je izbor kuverti smanjen – ostao je još samo njegov i Kristijanov meni. Što će dobiti kod Pažanina i hoće li Igor kuhati obučen u svoje kreacije, ne propustite pogledati u novoj epizodi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju