Osvojila maksimalan broj bodova i popela se na vrh ljestvice uz Bornu i Miju

Nakon što su svojim večerama Borna Kotromanić i Mia Rkman oduševile ekipu i osvojile maksimalan broj bodova, u klub im se pridružila i glumica Marina Kostelac, predzadnja domaćica ovog veselog tjedna. Uz pomoć muža, koji uživa u kuhanju, servirala je večeru u tri slijeda.

Salata za predjelo, osobucco za glavno jelo uz dodatak domaćeg kruha te čokoladna torta bez brašna za desert bili su Marinina dobitna kombinacija. Uz desert je svakom gostu pripremila i mali poklon. „Ribice koje dobivate na tanjuru nisu jestive, one su vam poklon koji nosite kući“, objasnila je Marina te ih apsolutno oduševila tom gestom.

Gostujuća ekipa dosad nije imala prilike sudjelovati u lutkarskoj predstavi, a upravo to iskustvo pružila im je Marina. Svatko je imao svoju ulogu – Mia bubamaru, Robert cvrčka, Borna skakavca, Darko mrava te Marina ulogu crvenkapice.

 

„Dajem pet ribica zato što je stvarno od početka do kraja sve bilo savršeno na nivou, vrhunski, atmosfera, zabava, hrana – sve je bilo savršeno“, istaknula je Mia, dok ništa manje oduševljen nije bio ni Darko: „Marini za ovu jako zabavnu večeru, preukusan prvi slijed, savršeno glavno jelo i jedan od najslađih poklona u desertu dajem pet ribica“.

Finalnu večeru pripremat će Darko u sljedećoj epizodi koja je ujedno odlučujuća. Gusta borba na bodovnoj ljestvici privest će se kraju, a tko će odnijeti pobjedu, ne propustite doznati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju