„Kuhati zaista volim, postoji čak i nekoliko recepata koje sam smislio“

Glumac Kristijan Ugrina, poznat po svojoj umjetničkoj svestranosti na sceni i ekranu, spreman je preuzeti ulogu domaćina u 'Ribi na torti'. Svojim šarmom i talentom već je osvojio srca publike u različitim ulogama, ali sada je vrijeme za potpuno novi izazov izvan svijeta glume. „Kuhati zaista volim, postoji čak i nekoliko recepata koje sam smislio. Meso je na prvom mjestu, a sve drugo može usput“, istaknut će Kristijan.

Uz pomoć svoje kćeri planira pripremiti ukusnu hranu koja će oduševiti goste, a istovremeno stvoriti opuštenu i ugodnu atmosferu. No, tu nije kraj iznenađenjima – Kristijan je smislio i igru koja će podignuti atmosferu. Planira organizirati igru pitanja i odgovora, gdje će svatko napisati pitanje na papirić, a zatim će se ti papirići miješati i izvlačiti redom, dok svi odgovaraju na pitanja koja su napisali drugi gosti.

Dolaskom u smočnicu i njega će dočekati chef Pažanin koji ovoga tjedna ima zaista težak zadatak zamjene menija među kandidatima. Čiji će meni Kristijan morati spremati, ostaje za vidjeti.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju