Lupinu će u kuhinji pomagati kćerka Zita!

Prvi tjedan u 'Ribi na torti' opasno se zahuktava, a na redu je treći od petero domaćina. U novoj epizodi u kuhinju ulazi osebujni Stephan Lupino, fotografska zvijezda svjetskog sjaja i veliko ime umjetnosti našeg doba. „Ispričat ću vam da nisam samo fotograf, ja sve radim. Sve što je umjetnost ja se dotaknem toga“, najavit će Lupino.

Svoju umjetnost naziva 'Lupinizam' te kaže da je to zapravo budućnost, nešto drugačije i jednostavno. U kuhanju Lupino najviše cijeni jednostavnost, pa će u tom tonu poslužiti i večeru kojom svojim gostima želi ponuditi nešto zdravo. Možda svojom večerom pogodi sridom u sridu.

 

 


„Lupino je svjetski čovjek i on se vjerojatno susreo s nekim drugim kulinarskim kulturama jako rano u životu“, opisat će Škoro te time nagovijestiti da će Lupino goste povesti na putovanje dalekim Japanom. U smočnici će ga dočekati Ivan Pažanin, a preostaje vidjeti što će uz njegovu pomoć Lupino odabrati od namirnica te koji specijalni zadatak će izvući iz kuverte. „Pa to ja gutam, daj da probam odmah“, reći će Lupino kad vidi koju je namirnicu dobio u izazovu.


Čovjek koji zna što radi i što traži kad je egzotika u pitanju, tu je na domaćem terenu, a u kuhinji će mu u pomoć priskočiti kćerka Zita. „Doći će malo da nareže nešto i malo da mi pomogne ova rezanja“, najavit će Stephan. „Inače su onako majke i sinovi super spoj, a kćeri i očevi to je najbolji spoj, tako da mislim da će ona njemu super pomoći“, istaknut će Dienne.


Odmah po dolasku gosti će nestrpljivo ispitivati koji izazov je bio u pitanju, no Lupino će ih držati u neizvjesnosti. Kako će se gostima svidjeti novi domaćin i umjetnički pristup večeri pogledajte u novoj epizodi na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju