"Jedan ozbiljan gospodin je bio ljut na mene danima..."

"Riba na torti" gledateljima će pružiti pregršt smijeha i zabavnih trenutaka, ali i priliku da neke od svojih omiljenih poznatih ličnosti vide u novoj i dosad neviđenoj ulozi. Gledatelji će u ovom zabavnom showu imati prilike zaviriti u domove poznatih osoba i vidjeti ih u potpuno drugačijem izdanju, a na kraju svakog tjedna kandidat s najboljim domaćinskim vještinama bit će proglašen pobjednikom tjedna.

Šarmantni dalmatinski chef Ivan Pažanin našao se u novoj ulozi - onoj voditeljskoj. Nije se maknuo daleko od kuhinje, no neće se primati kuhače. To će prepustiti natjecateljima iz javnog miljea, koji će kuhati i potom prezentirati sebe i svoja jela: "Svaka im čast na hrabrosti. Ima ih koji odlično kuhaju, koji loše kuhaju, koji ne znaju kuhati... mislim da će to biti dobro u svakom pogledu.", rekao je novopečeni voditelj.

Pažanin najavljuje dobru domaću atmosferu "ka' doma" i emisiju uz koju ćete moći odmoriti dušu i tijelo na kraju radnog dana. Kako on provodi svoje slobodno vrijeme, hoće li se gledati na televiziji, kakve sve poruke dobiva od obožavateljica i još ponešto o emisiji i natjecateljima otkrio je u video intervjuu:

Tko će se u showu pokazati kao pravi kulinarski majstor ne propustite pratiti od ponedjeljka,13. studenog u 18.00 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju