Meri: „Ako ova večera bude imala visoku ocjenu, to će biti najviše zbog gospodina Ibrice“

Prva dva dana u 'Ribi na torti' kuhale su muške snage, no niti jedan od njih nije uspio osvojiti maksimalan broj ribica. Večeras na red dolazi pjevačica Alena Nezirević, umjetničkog imena Anezi, koja ima priliku nadmašiti prve dvije večere i popeti se na vrh bodovne ljestvice.

Osim što će pripremiti večeru u tri slijeda, Anezi će ekipu počastiti i specijalnim gostom iznenađenja s kojim je snimila duet, a riječ je o legendarnom Ibrici Jusiću. Ta gesta će se posebno svidjeti veseloj ekipi ovoga tjedna. „Iznenađenje je jedna lijepa točka na 'i' ove večeri“, ocijenit će Goran, dok će Meri zaključiti: „Gost iznenađenja mi je bio chef's kiss, ako ova večera bude imala visoku ocjenu, to će biti najviše zbog gospodina Ibrice“.

Prije početka kuhanja, Anezi će progovoriti o svojoj ljubavi prema glazbi. „Muzika je oduvijek moja najveća ljubav, puno sam se trudila, izdala sam album i recimo da sam postavila zdrave temelje i ostalo je nešto prostora za neke druge ljubavi“, otkrit će Anezi kojoj neće biti drago što zbog Pažaninovog izazova mora mijenjati cijelo glavno jelo.

Kako će se snaći u kuhanju jela koje nikad dosad nije kušala ni spremala, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju