„A što je carpaccio?“

Novi je tjedan 'Ribe na torti' u kojemu se druže i kuhaju glumac Neven Aljinović Tot, bivši natjecatelj 'Survivora' Goran Špaleta, pjevačica Alena Nezirević – Anezi, pjevač Ivan Uzelac i natjecateljica ovogodišnjeg 'MasterChefa' Meri Goldašić. Bit će to borba namirnica, tava, lonaca i poznatih osoba, no ostaje za vidjeti tko će dobro skuhati, a kome će Pažanin zakuhati.

Od ratnih drama, preko humorističnih serija, do 'Ribe na torti', on se može snaći u svakoj ulozi. Filmski i televizijski glumac Neven Aljinović Tot otvara novi kulinarski tjedan. Voli svaki dan nešto novo otkriti – o sebi, o drugima ili o životu. „Vjerojatno me zato gluma zanima cijeli život jer gluma je na neki način filozofska disciplina koja pomaže ljudima da osvještavaju sebe“, istaknut će Neven koji iskreno priznaje da je pomalo izašao iz štosa kad je o kuhanju riječ.

 

„Jedna kuverta koju izvučeš – unutra će biti ili predjelo ili glavno jelo ili desert. Ono što izvučeš, to spremaš danas, a svoje jelo makneš“, najavit će Pažanin ovotjedni zadatak koji će natjecateljima promijeniti zamišljene jelovnike. Čim otvori zadatak, Neven će se naći u problemu i zapitati se: „A što je carpaccio?“.

Kako će Neven pripremiti jelo koje nikad nije kušao, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju