„Možda me malo strah Borne, ali vjerujem da ćemo je brzo okrenuti na zezanciju“

Četiri, sudeći prema osvojenim ribicama, jako ukusne večere su iza nas, a ekipa koju čine Mia, Borna, Marina, Robert i Darko druži se još samo večeras kod domaćina, food blogera Darka Kontina. Smatra se profesionalcem što se tiče fotografije jer u nju je zaljubljen i godinama se time bavi, a kada je riječ o kuhinji Darko je potpuno otvoren. „Volim istraživati razne kuhinje, volim učiti svašta novo iz kuharstva, zato sam okružen ljudima koji su tu stvarni profesionalci“, istaknut će prije posjeta Pažaninovoj smočnici.

Preko deset godina večerašnji domaćin uspješno vodi blog o hrani, a ljubav se zapravo dogodila još i prije. „Kad sam otišao na fakultet falila mi je mamina kuhinja, menza me nije uspjela dovoljno nahraniti i tako sam počeo kuhati“, opisat će Darko koji svoju večeru nestrpljivo čeka cijeli tjedan.

Budući da se može reći kako Darko ima najviše iskustva, ekipa ima i visoka očekivanja. „Možda, možda me malo strah Borne, ali vjerujem da ćemo je brzo okrenuti na zezanciju, pa će najvjerojatnije smetnuti s uma da bi trebala razmišljati o okusima na tanjuru“, poručit će Darko prije kuhanja večere u tri slijeda.

Hoće li Darko ispuniti očekivanja ekipe i tko će na kraju večeri odnijeti pobjedu ovog uspješnog tjedna, pogledajte večeras u 'Ribi na torti'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju