David džentlmenski odlučio: „Nisam se došao natjecati, pobjedu prepuštam tebi“

Slanje dobrih vibracija u smočnici za Marie Wasler urodilo je plodom – dobila je praznu kovertu te ju je dopalo ono što je željela kuhati, a to je vegetarijanska večera. Taj scenarij predvidjela je Lara Santini prije samog početka večere: „Mislim da je dorasla izazovu i vjerujem da će nju na kraju dopasti ono što je uistinu htjela kuhati, tako da očekujem dobru klopu i dobru atmosferu“.

Zapečeni feta sir u pećnici uz dodatak ljutog meda i kruščića poslužila je za predjelo. Nešto što svi vole željela je napraviti za glavno jelo i pokazati da to može biti fino i u vege verziji. „Još je Zvonko rekao da voli bolonjez, pa možda bude dodatni bod danas. A za desert planiram napraviti neku vegansku čoko-mousse tortu“, objasnila je domaćica kod Pažanina u smočnici.

 

Vesela atmosfera krenula je odmah uz predjelo. „Danas smo se svi udružili za stolom, malo zapjevali i zaplesali skupa uz Zvonetov beatbox i mislim da će to biti baš jedna lijepa uspomena“, komentirala je Lara Demarin, s kojom se složio i David koji je prvi put zapjevao uz beatbox pratnju. Osim glazbenom točkom, Marie je večeru začinila jezičnom igrom. Budući da dolazi iz Austrije i njemački joj je materinji jezik, istražila je najduže njemačke riječi pa je izdvojila četiri koje je svatko trebao pročitati iako nitko od ekipe ne zna njemački. „Iz mene je počeo izvirati francuski, umjesto njemačkog“, našalila se Lara Santini.

Svaki segment finalne večere svi gosti su ocijenili s pet ribica. Time su David i Marie zauzeli prvo mjesto na ljestvici te su o pobjedniku morali odlučiti sami.

„Iskreno, stvarno nisam došao natjecati se i svoje ime ću skloniti, tako da pobjedu prepuštam tebi“, otvorena srca odlučio je David, pa je Marie odnijela pobjedu ovoga tjedna. Bio je ovo još jedan ukusan i zabavan tjedan u 'Ribi na torti', a koja će se iduća petorka naći u kuhinji, doznat ćemo u novim epizodama.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju