„Mislila sam da će mi uzeti tanjur“

U novom tjednu zabave neustrašivi Davor Dretar – Drele prvi zaputit će se u kulinarsku avanturu zvanu 'Riba na torti'. Oko svog stola okupit će veselu ekipu koju čine voditeljica i pjevačica Renata Končić – Minea, pjevač Mario Roth, radijski voditelj Veno Parašilovac te nogometna trenerica Tihana Nemčić Bojić.

„Svaki put kad kuham imam malu tremu jer naravno nikada taj rezultat kuhanja, budući da nisam profesionalni kuhar, nije isti i onda treba dati jako puno talenta, a i imati malo sreće da bi hrana uspjela onako kako mislim da treba. I da ljudi na koncu budu zadovoljni“, istaknut će Drele, današnji domaćin. Nagađajući što će prvi domaćin tjedna pripremiti, Mario će odmah poručiti: „Ne bih volio jesti čušpajz, ne bih volio jesti nekakve svinjske nogice i to, to ne jedem, a sve drugo može proći“.

Na Dreletovom stolu naći će se pileća jetrica u omotaču od pancete kao predjelo, odležani ramstek pripremljen na grilu uz dodatak grilane palente kao glavno jelo te za kraj desert s višnjama, a u svoja će jela morati ukomponirati i jednu delikatnu namirnicu. „Potpuno sam nesposoban za rukovođenje šećerima. Premda sam ja lagao, ispričavam se svim poštovanim gledateljicama i gledateljima, koje sam varao dok sam mazao kore onim namazima. Sve je to napravila moja supruga“, iskreno će priznati Drele koji će hraniti Mineu i time nasmijati cijelu ekipu. „Mislila sam da će mi uzeti tanjur“, kroz smijeh je rekla Minea.

Hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Vid Balog domaćinu će biti pomoćnik u kuhinji, no hoće li zaista biti od pomoći ostaje za vidjeti. „Moj dragi prijatelj je u kuhinji spektakularno nesposoban. Dakle njemu kad bi dali da skuha čaj on bi uspio s filter vrećicom promašiti lončić, tako da je apsolutno neupotrebljiv u kuhinji. Ali kao asistent je dobar, sposoban je za jednostavnije fizičke poslove, uz nadzor“, šaljivo će opisati domaćin.

Koliko će ribica Drele pospremiti u svoju mrežu, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti' u 15.50 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju