Drele sumnjičav: „Ako nam Tihana pripremi bezmesni obrok ja ću morati imati neku alternativu“

Tekući tjedan u 'Ribi na torti' otvorio je Drele te svojim jelima i ugođajem visoko postavio ljestvicu osvojivši 19 bodova. Vrhunske delicije nakon njega će spravljati nogometna trenerica i bivša nogometašica Tihana Nemčić Bojić. „Ne razmišljam o tome da Dreleta nadmašim, nego da prikažem nešto specifično za mene. Bit će spravljeno s ljubavlju tako da nije toliko natjecanje, koliko je uživanje u svakoj večeri zasebno“, istaknut će domaćica prije nego što stane za kuhinjski pult.

Svoj dan ne može zamisliti bez pokreta, smatra da je čovjek stvoren za kretanje i da bi to trebao biti sastavni dio dana svakog čovjeka. Sebe smatra efikasnom kuharicom, a najviše se za kuhanje voli unaprijed temeljito pripremiti. „Osobno ne pripremam puno mesa, nemam iskustvo i smatram da je potrebno puno više vještine kako bi meso ispalo dobro. Ali isto tako puno više uživam u okusu drugih namirnica, pa onda njih više spravljam“, istaknut će Tihana koja je tri godina živjela i igrala futsal u Italiji, a taj period života ostavit će traga i na meniju koji će pripremiti gostima. No domaćica će za goste uz desert servirati i poklon koji će ih pozitivno iznenaditi. „Čekaj ti imaš u svoju knjigu? Pa ti si Tihana puna iznenađenja, hodaš li po žici možda, letiš ili žongliraš?“, oduševljen će biti Mario.

„Ako nam Tihana pripremi bezmesni obrok ja ću, moram to priznati, morati imati neku alternativu“, poručit će Drele koji će nakon večere pokazati zavidne sposobnosti u derbiju dodavanja lopte glavom.

Što će Tihana zapravo kuhati, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti' na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju