„Nazdravljamo s bezalkoholnim napitkom. Večeras će biti bezalkoholna večer“

Idućih pet dana u 'Ribi na torti' družit će se pet poznatih osoba – ekonomistica Borna Kotromanić, glazbenik Robert Mareković, bivša misica Mia Rkman, glumica Marina Kostelac i poznati food bloger Darko Kontin. Tko će se bolje snaći u ulozi domaćina, odoljeti izazovu chefa Ivana Pažanina, osvojiti najviše ribica i odnijeti pobjedu za najbolje pripremljenu večeru u svom domu, saznat ćemo u petak.

Prva će vrata svog doma otvoriti Borna Kotromanić koja će istaknuti da joj kuhanje nikad nije bila dnevna obaveza te da joj je to veliki luksuz i životna sreća. Odrasla je uz djeda i baku kojoj je glavna obveza u danu bila priprema ručka te joj je s godinama postala i glavna frustracija, pa je u skladu s tim Borna odlučila kako ona neće voditi takav život.

„Nije mi važna pobjeda, ni taj natjecateljski duh u odnosu na druge, ali sam ekstremno brutalno natjecateljski nabrijana u odnosu na sebe svakodnevno“, iskreno će priznati Borna koju ekipa smatra idealnim kandidatom za probijanje leda ovoga tjedna jer zna napraviti dobru atmosferu. Odmah po dolasku bit će iznenađeni kad Borna najavi: „Nazdravljamo s bezalkoholnim napitkom, večeras će biti bezalkoholna večer“.

„Ovaj tjedan je specifičan. Ja sam inače tu da bih malo olakšao, opustio atmosferu, ali ću ovaj tjedan malo zapapriti“, najavit će Pažanin koji će svakom kandidatu ovoga tjedna oduzeti po jednu namirnicu, ali će zauzvrat ponuditi zamjensku. Hoće li natjecatelji biti zadovoljni zamjenskim namirnicama ili će im to zakomplicirati kuhanje, ne propustite doznati ovoga tjedna u 'Ribi na torti'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju