Tek je prva večera, a već imamo maksimalni broj bodova!

Novi tjedan u 'Ribi na torti' otvorila je karizmatična Borna Kotromanić koja je odmah na početku iskreno priznala da joj kuhanje nikad nije bila dnevna obveza. U svom domu ugostila je glazbenika i voditelja Roberta Marekovića, glumicu Marinu Kostelac, misicu Miu Rkman i poznatog food blogera Darka Kontina.

Iako nije vegetarijanka, odlučila je svojim gostima ponuditi drugačije iskustvo te servirati vegetarijansku večeru, a to se pokazalo kao pun pogodak jer je po dolasku Robert otkrio da je vegetarijanac. Meni koji je planirala Pažanin je dobro proučio te izdvojio glavne namirnice u kuverte, a zatim je Borna odabirom kuverte doznala da iz večere mora izbaciti papriku te umjesto nje dodati špinat.

 

Slijedeći Pažaninov izazov, za predjelo je servirala otočku egzotičnu salatu po uzoru na recept kuhara Jamie Olivera. Sočno, zanimljivo i puno okusa bilo je i glavno jelo – marokanski tagin. Dok je za desert pripremila štrudlu s višnjama i tako napravila kontrast u odnosu na prva dva slijeda.

Osim dobre hrane, Borna je ekipu iznenadila i svojim modnim kreacijama, nakon što je otvorila ormar na kojemu bi joj zavidjele mnoge žene, a misicu Miju Rkman odjenula je u odvažni kombinezon.

„Odmah je modna dizajnerica dobila svoju modnu lutku za isprobavanje kreacija i mislim da je ta kemija bila baš vidljiva, da su se dobro uklopile“, istaknuo je Darko, dok je Borna objasnila inspiraciju koja stoji iza specifičnog dizajna: „To je da bi mi muškarac češće govorio pile moje“.

Prva pa najbolja – Borna je egzotičnim menijem i dobrom zabavom osvojila maksimalan broja bodova.

Nakon večere ekipa je zaplesala limbo ples, zabava je potrajala, a titulu najuspješnijeg plesača odnio je Robert Mareković, koji vrata svog doma otvara već sutra.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju