Za riblju večeru osvojio je 18 ribica

Vesela ekipa ovoga tjedna 'Ribe na torti' zaputila se sjevernije od Splita – do Sukošana, kako bi ih u svom domu ugostio glazbenik Boris Rogoznica. Svi već znaju da se Boris odlično snalazi na pozornici, a ovoga je puta pokazao da mu i u kuhinji ide od ruke. Uz pomoć prijatelja i kuma Davora, pripremio je, po uzoru na Biljanin meni, seviche za predjelo. Riba sa špinatom servirana je za glavno jelo, dok je desert bio voćni crumble. Boris je za svoj seviche, ribu i vino te voćni crumble osvojio 18 bodova. To znači da je Biljana još uvijek na prvom mjestu na ljestvici i da njen položaj jedino Josip i Marina mogu ugroziti.

 

Na početku večeri ekipa je domaćina pokušala navesti na misao kako nije dobro kreirao večeru koju im poslužuje, no sve je ostalo samo na šali. Kad su gosti probali dojmove oko serviranih jela bili su zadovoljni okusima. Za desert se tražio komad više i jednoglasno su odlučili da je to apsolutno desert tjedna te su potražili recept.

Vrhunac atmosfere uslijedio je nakon deserta. Domaćin je svirajući gitaru zapjevao najprije pjesmu Nataši u čast njezinog brata Tome Bebića. „Malo me puno taklo, nisam uopće očekivala niti u peti, ne znam što bih rekla, toliko me taklo za poludit“, opisala je Nataša kroz suze. Zatim su uslijedile vesele melodije i zabava uz pjesmu i ples.

Kako će večeru kreirati sljedeći domaćin Josip, ne propustite doznati u novoj epizodi 'Ribe na torti'!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju