Goste oduševila hranom i duetom s Ibricom Jusićem

Sredinom tjedna, ekipu 'Ribe na torti' je u svom domu ugostila pjevačica Alena Nezirević – Anezi. Uz ugodnu atmosferu i ukusna jela ekipu je najviše oduševila gostom iznenađenja. Pozvala je Ibricu Jusića te s njim izvela duet 'Ima dana kao da ih nema'. „Prvi put čujem Anezi kako pjeva uživo, žena ima glas strašno moćan, predivna pjesma“, opisala je Meri te dodala: „Gost iznenađenja mi je bio chef's kiss, ako ova večera bude imala visoku ocjenu to će biti najviše zbog gospodina Ibrice“.

Uz pomoć prijateljice, Anezi je za predjelo pripremila tri vrste brusketa. Za glavno jelo planirala je pripremati maneštru, specifično istarsko jelo, no tu je Pažanin upleo prste te je zbog njegovog izazova morala promijeniti glavno jelo. Tako je umjesto maneštre dobila zadatak pripremiti pašticadu od tune koju Anezi nikad prije nije kuhala. „Čak mi je malo drago zbog zamjene jer u tim najvećim iskušenjima izađeš kao pobjednik“, komentirala je Meri, a svi su se složili da je glavno jelo jako ukusno.

 

Ekipi je najvažnije bilo što Pažanin nije dirao desert, budući da je Anezi najavila baklavu. „Rekla je da joj je prijateljica pomogla oko baklave i mislim da su izvrstan duet, neka nastave tako zajedno raditi baklavu“, poručio je Ivan koji u ulogu domaćina ulazi već u sljedećoj epizodi. Što će gostima prirediti, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju