Bonus nastupi o kojima se još uvijek priča.

Budući da su u prošloj emisiji uživo Filip Vidović, Bojana Gregorić Vejzović i Pedro Soltz bili spriječeni nastupiti gledatelje su njihovi mentori nagradili bonus plesnim točkama. 

Mentorica Nika Jelić prepustila je Asima Ugljena drugoj mentorici u zamjeni parova, a na treninzima joj se pridružio Pedro Soltz. U najavnom prilogu imali smo priliku vidjeti da su vrijedno trenirali, no Pedro se razbolio stoga je Nika nastupila u revijalnom dijelu emisije uz Ivana Jarneca koji je sa svojom zvijezdom natjecateljski dio showa napustio u petoj emisiji uživo.

Nika je istaknula da je zahvalna Ivanu na ovom iskustvu i da se veseli opet svakodnevne treninge nastaviti s Asimom. S obzirom na to da je Asim u jednom od plesova Ivanu ukrao partnericu Ivanu Čuljak, Ivan je napokon dočekao trenutak i Asimu vratio istom mjerom.

Bojana Gregorić Vejzović također je bila spriječena pa njen mentor Gordan Vogleš nije sudjelovao u zamjeni parova, a ista situacija dogodila se kod Paule Jeričević nakon što se Filip Vidović u petoj emisiji uživo ozlijedio. Stoga su Paula i Gordan nastupili u revijalnom dijelu s plesnom trupom i plijenili sve poglede.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju