Reporterka informativnog programa Nove TV, Sanja Vištica, ovogodišnja je dobitnica nagrade Hrvatske liječničke komore za promicanje ugleda hrvatskih liječnika i liječničke profesije u javnosti.

Tijekom 2021., Vištica se u svom radu usko bavila temama vezanima za zdravstvo, odradila je brojne intervjue i javljanja uživo na ovu temu te bila iznimno posvećena tome da gledateljima donese točne i provjerene informacije.

„Uvijek je lijepo kada netko prepozna tvoj trud i rad, tim više ako priznanje dolazi od struke, u ovom slučaju liječnika i to u vremenu kada je zdravstvo top tema, ne samo u Hrvatskoj, već i globalno. Dobiti ovakvo priznanje vjetar je u leđa i dodatna motivacija da nastavim i dalje obavljati svoj posao poštujući najviše standarde novinarske struke“, rekla je Sanja Vištica i dodala: „Kada se nađete usred pandemije koja je unijela toliko nesigurnosti, a ponekad i histerije, izuzetno je važno izvještavati pravovremeno i objektivno, odmaknuti se od senzacionalizma te dati prostora stručnim i kompetentnim ljudima da građanima približe i pojasne ono nepoznato. Moram reći, ovo nije priznanje samo meni, već i cijelom timu informativnog programa Nove TV.“

Hrvatska liječnička komora svoje godišnje nagrade dodjeljuje profesionalcima koji su svojim stručnim, znanstvenim te javnim i društvenim djelovanjem doprinijeli unapređenju hrvatskog liječništva i liječničke profesije, a sama dodjela održala se u srijedu, 29. prosinca u Hrvatskom liječničkom domu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju