Ove nedjelje na rasporedu je četvrta audicijska emisija Supertalenta, a još tri zlatna gumba ostala su neiskorištena.

 Zahvaljujući Maji i voditeljskom paru Igoru i Frani, dva sretna kandidata već su rezervirala svoje mjesto u polufinalu, a preostali članovi žirija još uvijek strpljivo čekaju da ih netko obori s nogu. Novu priliku za to dobit će već u nedjelju kada će se pred njima odigrati deset novih i uzbudljivih točaka.

Na pozornicu Supertalenta stat će Antoneli Mištrafović iz Gunje koji je ujedno i prvi reper u ovoj sezoni. Ovaj veseli 21-godišnjak već se preko sedam godina bavi repanjem, a umjetničko ime mu je Lenny Fist. Iako sada predano radi na svom albumu, nije mu uvijek bilo lako jer su ga u školi zadirkivali zbog njegove skolioze, a za svoj audicijski nastup odabrao je Eminemovu pjesmu koja za njega ima posebno značenje. „Ova pjesma u biti opisuje mene. Ovo je baš prilika koju moram iskoristiti, ovo je za inat svima“, najavljuje Antoneli.

Tehnikom brzog slikanja predstavit će se kandidat Pali Baša koji će se pojaviti u zamaskiranom izdanju, a svoj će identitet žiriju otkriti tek nakon nastupa kada će sa sebe skinuti ogrtač s kapuljačom.

Novopečeni bračni par Silvija i Miroslav Kasumović iz Osijeka najavljuju da publika od njih može očekivati „sve ono što ne može očekivati od drugih“, a pred žirijem će izvesti kombinaciju plesa, akrobacija i malo romantike.

Akrobacije na ponešto drugačiji način demonstrirat će skupina Trio Vertex iz Ujedinjenog Kraljevstva koji će za svoj audicijski nastup pomiješati brojne cirkuske elemente, kako na podu, tako i u zraku, a iz Splita će u show stići Plesni klub Spliters koji će se predstaviti akrobatskom rock 'n' roll koreografijom.

U kostimu Supermana pod svjetla reflektora stat će 73-godišnji Milovan Milutinović iz Srbije koji će svojom pojavom zbuniti Martinu. „Nemate valjda vi tremu umjesto mene?“, reći će Milovan, a zatim će prezentirati svoj zanimljiv talent u kojemu je ključni faktor - snaga.

Šarmantni Ilija Babić žiriju će pokazati umijeće bubnjanja od kojeg živi već šest godina. No da nije riječ o klasičnom bubnjanju, vidjet će se već i po Ilijinim instrumentima kojeg čine lonci i tave! Kao ulični svirač, Ilija je svojom svirkom zabavljao prolaznike u brojnim gradovima, a njegov prvi nastup u Zagrebu bit će upravo na velikoj pozornici Supertalenta.

Svoje će mjesto u polufinalu pokušati izboriti i nekoliko pjevača među kojima će se naći 17-godišnji Luka Kolenko iz Donje Ladanje koji će se predstaviti jednom od svojih autorskih pjesama i introvertirani Splićanin Ivo Marinković koji će pjevati poznatu pjesmu pjevačke legende Cher. Svojim će vokalom simpatije žirija pokušati pridobiti i Digna Mbepera koja je podrijetlom iz Tanzanije, a na jednom od svojih nastupa upoznala je supruga iz Hrvatske. Nakon što je u svojoj karijeri nastupala u malim cirkuskim predstavama, dolazi u Supertalent pokazati svoj stas i glas.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju