Oni su zbog uloge spremni na nezamislivo.

Nakon otmice kćeri sve se počinje mijenjati za umirovljenog ubojicu koji se, kako bi riješio ovaj slučaj mora vratiti u život kojega se davnih godina odrekao.

U mafijaškim krugovima on je poznat kao „Princ“, a kako bi spasio svoju kćer suočit će se sa svojim najvećim rivalom sa kojim ima burnu prošlost.

'Princ' je treći film u kojem su Bruce Willis i 50 Cent surađivali. Prvi je 'Setup', a drugi 'Fire with fire'. Prvi je premijerno prikazan 2011. godine, a drugi 2012. godine.

Brojni gledatelji su zamijetili zanimljivu pogrešku u filmu. 35 minuta nakon početka filma, Paul i Angela napuštaju bar. Nakon što sjednu u auto, u odrazu se može vidjeti snimatelj i oprema, odnosno kamera.

Poznati reper, 50 Cent, je poznat po predanosti glumi i sposobnošću da ide iz krajnosti u krajnost kako bi što realističnije prenio ulogu. Tako je, za potrebe drugog filma, bio na vodenoj dijeti i u rekordnih 9 tjedana smršavio 25 kilograma.

Predanost glumi je, zajedno s drugom poznatom glumačkom postavom, opravdao i u napetom akcijskom filmu 'Princ'.

Napeti akcijski film 'Princ' ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju