Jučerašnja epizoda turske uspješnice bila je najgledaniji program dana.

Turska uspješnica 'Fazilet i njezine kćeri' sinoćnjom je epizodom oborila vlastiti rekord gledanosti s više od 438 000 gledatelja koji su pratili seriju pred malim ekranima. Uz ostvaren udio u gledanosti od 37,6 posto, hit serija koja prati zbivanja u životima gospođe Fazilet i njezinih kćeri te bogate i prestižne obitelji Egemen jučer je bila najgledaniji program dana na svim televizijama.



Gledatelji su u dosadašnjim nastavcima upoznali gospođu Fazilet koja uz svoje kćeri živi skromnim životom u predgrađu, a pokreće je neostvareni san o bogatstvu koji želi ostvariti pod svaku cijenu. U njihove se živote sasvim slučajno uplesla imućna obitelj koja je u potpunosti promijenila njihove sudbine.

U jučerašnjoj su epizodi gledatelji mogli vidjeti kako je bolna vijest koja stiže u vilu uzrokovala potres i bol. Korota koja obavija vilu s čitanjem oporuke ustupila je svoje mjesto velikom kaosu. Dok je Edžina trudnoća među braćom Egemen odjeknula poput bombe, sumnje koje Hazan i Jagiz imaju uzrokovali su da događaji iskoče iz tračnica. U novim će nastavcima gledatelji vidjeti kako tajne koje vila skriva tek što nisu jedna po jedna izašle na vidjelo. Hazan će od Kerime saznati za njezinu čuvanu tajnu, a Faziletina i Edžina velika tajna je u Jagizovim rukama. Veliki obračun bit će razoran za Fazilet i Edže.


Izvor: AGB Nielsen
Ciljna skupina: 4+
Razdoblje: 24. srpnja 2019.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju