Digitalni kanali Nove TV iz mjeseca u mjesec bilježe odlične rezultate i time potvrđuju kako je upravo Nova TV najjača multimedijska platforma u zemlji, a mjesec srpanj donio je rekordne brojke.

Portal DNEVNIK.hr sve je bliže poziciji najčitanijeg portala u Hrvatskoj, a prošloga je mjeseca oborio svoj vlastiti rekord s 1.713.452 stvarnih korisnika koji su njegove stranice pregledali čak 95.441.246 puta, što je za 7,4 posto više stvarnih korisnika u odnosu na prošli mjesec i čak 51,1 posto više stvarnih korisnika u odnosu na srpanj prošle godine.

U srpnju, koji je bio prepun izvrsnih sportskih ostvarenja za Hrvatsku, čitatelji su najviše birali sportski portal GOL.hr, koji je protekloga mjeseca bio najčitaniji portal takve vrste u zemlji. Ovaj specijalizirani portal ostvario je u srpnju rekordan rezultat s čak 1.230.242 stvarnih korisnika i zabilježio rast od 47,2 posto u odnosu na lipanj te čak 255,1 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Najčitaniji showbiz portal u Hrvatskoj prošloga je mjeseca bio SHOWBUZZ.hr s rekordnih 954.566 stvarnih korisnika što označava porast od čak 92,8 posto u odnosu na prošlogodišnji srpanj.

Specijalizirani ženski portal zadovoljna.hr u srpnju je ostvario 833.076 stvarnih korisnika, što je 8,1 posto više u odnosu na lipanj te čak 43,6 posto više u odnosu na srpanj prošle godine.

Izvor: GemiusExplorer
Razdoblje: srpanj 2018.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju